Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1964.

Ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Δ. Κουτσόπουλο και έχει εγκαταστήσει πάνω από χίλιους διακόσιους (1200) ανελκυστήρες.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα του Ανελκυστήρα, αναλαμβάνοντας Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Συντηρήσεις, Επισκευές – Εκσυγχρονισμούς [αναβάθμισή των παλαιάς τεχνολογίας Ανελκυστήρων ως προς την εμφάνιση (θαλάμου- κομβιοδόχων) αλλά και ως προς τη λειτουργικότητα (Πίνακες VVVF, Απεγκλωβισμός)] κάθε τύπου ανελκυστήρα.

Η εταιρεία μας άλλαξε έδρα το 1980 και ήρθε στην Αργολίδα. Από τότε την εμπιστεύεται το 90 % του κόσμου της Αργολίδας που θέλει να κινείται με άνεση στο χώρο του χρησιμοποιώντας έναν ανελκυστήρα.

“Ασφάλεια – Φινέτσα – Άνεση – Εμπειρία – Τεχνογνωσία

είναι αυτά που μας επιτρέπουν να σας ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό.>

Σήμερα η εταιρεία μας απασχολεί 10 δέκα άτομα μόνιμο προσωπικό και είναι από τις κορυφαίες επαρχιακές εταιρείες στο χώρο του ανελκυστήρα, που απαρτίζεται από εκπαιδευμένα άτομα.
Στην εταιρία μας όλες οι εργασίες γίνονται από Αδειούχους Εγκαταστάτες - Αδειούχους Συντηρητές που διαθέτουν υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίαςκαι που είναι σε θέση να κατασκευάσουν έργα ανεξαρτήτως μεγέθους, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα, τα οποία  καλύπτουν κάθε ανάγκη ανύψωσης ατόμων ή αγαθών. Οι Εγκαταστάτες - Συντηρητές αυτοί αποτελούν και το μόνιμο προσωπικό της.

Έχοντας μια πλήρη επίγνωση των δύσκολων εποχών που διανύουμε απο την μέχρι σήμερα παγκόσμια οικονομική κρίση η εταιρεία μας δημιούργησε νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής για κάθε είδους συνεργασίας μαζί σας, διατηρώντας ακέραιο τον πήχη ανταγωνισμού στην Ελληνική αγορά, στοχεύοντας με την δική σας βοήθεια την κορυφή. Ανελκυστήρες οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι και συντηρούνται από την εταιρεία μας αφορούν όλους τους τύπους εγκατάστασης όπως Ανελκυστήρες φορτίων - Ανελκυστήρες προσώπων - Υδραυλικούς Ανελκυστήρες - Ηλεκτρομηχανικούς Ανελκυστήρες - Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο - Ανελκυστήρες αναβατόρια - Μεταλλικές κατασκευές φρεατίων για Ανελκυστήρες - Κυλιόμενες σκάλες - Ανελκυστήρες ή Καθίσματα Α.Μ.Ε.Α.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας περιλαμβάνουν τους παρακάτω τομείς :   

Η εταιρεία μας βάσει των προαναφερθέντων συνθηκών, καταφέρνει έως σήμερα να επιτυγχάνει την απόλυτη ασφάλεια σε όλους τους ανελκυστήρες που λειτουργούν σε περισσότερα από χίλια (1.000) κτήρια στην Αργολίδα, συνεργαζόμενη με επιτυχημένες Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καθώς επίσης και με αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρείες, καλύπτοντας τόσο το κομμάτι της εγκατάστασης νέου ανελκυστήρα, όσο και την μηνιαία συντήρηση του.

Πιστοποιητικά ISO 9001:2008
Η εταιρία μας πρώτη στην Πελοπόννησο απέκτησε Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO9001 από το 2001, το οποίο και εφαρμόζει επιτυχώς.

certifications

certifications

certifications